Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Souness: «Πρέπει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα»

Souness: «Πρέπει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα»

Ο Graeme Souness προειδοποίησε την Liverpool ότι δεν πρέπει να μείνει φέτος εκτός τετράδας.

Πέρσι, οι Κόκκινοι, κατάφεραν να τερματίσουν στην τέταρτη θέση της Premier League, η οποία τους οδήγησε στα προκριματικά τους Champions League και μετά στους ομίλους, μετά από δύο χρόνια.

Η Liverpool στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, έφερε στο λιμάνι τους Mohamed Salah, Dominic Solanke, Andy Robertson και Alex Oxlade-Chamberlain.Από αυτούς τους παίκτες μέχρι στιγμής έχει ξεχωρίσει μόνο ο πρώτος, ο Salah, ο οποίος είναι βασική μονάδα για την ομάδα του Jurgen Klopp.

Όμως αυτές οι προσθήκες δεν έφταναν για πολλούς.Μετά το ναυάγιο στην μεταγραφή του Virgil van Dijk και τους Naby Keita (ο οποίος θα βρίσκεται στο Merseyside το ερχόμενο καλοκαίρι), οι φίλαθλοι των Reds ευελπιστούσαν για δυνατές προσθήκες στην άμυνα.Πράγμα που δεν έγινε.

Η Liverpool έχει τα ίδια στόπερ από πέρσι.Μετά την απογοητευτική ήττα κόντρα στην Tottenham με 4-1, οι Reds, έπεσαν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο πρώην αρχηγός της Liverpool, Graeme Souness, προειδοποίησε την ομάδα του Jurgen Klopp, πως πρέπει να τερματίσει στην τέταρτη θέση, έτσι ώστε να δώσει στον Γερμανό, μεγαλύτερη δύναμη για τις μεταγραφές.

«Η Liverpool πρέπει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.Ο Klopp, θα πρέπει να ανησυχεί για το άμα θα χρειαστεί να φέρει τον Van Dijk ή κάποιον άλλο τα Χριστούγεννα»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com